Olet luopumassa vanhasta osoitteesta
Postilaatikko, jota et enää käytä, ollaan sulkemassa, mutta osalla sen sisällöstä on yhä merkitystä. Vaiheessa, jossa valitset tallennettavat kohteet, Kaikki viestit ja useat järjestelmäkohteet ovat valitsematta. Valitse tarvitsemasi tai itse Kaikki viestit ja lataa ne ennen kuin suljet postilaatikon.