Postilaatikko, johon kukaan ei enää pääse kirjautumaan
Kun tili on poistettu Exchangesta tai Microsoft 365:stä, Outlook ei enää pysty lukemaan kannettavalle jäänyttä välimuistia, koska todennukseen ei ole profiilia. Microsoftin oma ohje on viedä viestit .pst-tiedostoon ennen tilin poistamista, mikä ei auta sitä, jolle tiedosto jää jälkikäteen. Jokainen työsuhteen päättyminen tuottaa tällaisen tiedoston, ja keskustelupalstojen neuvot alkavat yleensä sanoilla 'muunna se ensin jossain'. PST-katseluohjelma ohittaa tämän vaiheen ja näyttää, mitä henkilö jätti jälkeensä.